Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 549 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 31 g
- Sodyum
- 3269 mg
Alternatif tarifler
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Petits pains au lait
1h 45min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20min
Petits pains aux figues
3h 40min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de seigle
5h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain cocotte seigle et épautre
2sa 40 dk
Pain de campagne en cocotte
2h 10min