Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé T65, et un peu pour fariner
- 8 g de sel
- 300 g d'eau
- 200 g d'abricots secs dénoyautés
- 100 g de raisins secs
- 50 g de miel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 11267 kJ / 2664 kcal
- Protein
- 60 g
- Karbonhidrat
- 549 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 31 g
- Sodyum
- 3269 mg
Alternatif tarifler
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains aux figues
3h 40 min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 godz. 50 min
Pain aux différents fruits secs
2 Std. 55 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 godz. 20 min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50 min
Pain aux céréales, abricots et figues
2 godz. 15 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain de campagne en cocotte
2 godz. 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min