Cihazlar ve Aksesuarlar
四色蔬菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑芝麻油20 克
-
姜 切片10 克
-
芹菜 切段150 克
-
新鲜黑木耳 切丝100 克
-
玉米笋100 克
-
红甜椒 切丝120 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.144 g
Kalori
308 kJ /
73 kcal
Yağ
5.263 g
Lif
3.392 g
Karbonhidrat
6.235 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin