菌菇肉丝蛋汤

菌菇肉丝蛋汤

4.9 22 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
3 人份

Malzemeler

  • 猪里脊肉 切丝
    80 克
  • 玉米淀粉
    1 茶匙
  • 15 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 蘑菇 切片
    80 克
  • 新鲜平菇 切片
    80 克
  • 鸡高汤
    650 克
  • 根据个人口味调节
    1 茶匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀
    1 颗
  • 香菜 切末
    5 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 13.2 g
Kalori 705.7 kJ / 168.7 kcal
Yağ 9.7 g
Lif 1.3 g
Karbonhidrat 6.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...