Cihazlar ve Aksesuarlar
菌菇肉丝蛋汤
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝80 克
-
玉米淀粉1 茶匙
-
油15 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
蘑菇 切片80 克
-
新鲜平菇 切片80 克
-
鸡高汤650 克
-
盐 根据个人口味调节1 茶匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 打散打匀1 颗
-
香菜 切末5 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.2 g
Kalori
705.7 kJ /
168.7 kcal
Yağ
9.7 g
Lif
1.3 g
Karbonhidrat
6.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin