Cihazlar ve Aksesuarlar
开阳白菜
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
蒜头3 瓣
-
虾米 泡水约10分钟后沥干20 克
-
干香菇 泡软,切丝10 克
-
胡萝卜 去皮,切片20 克
-
大白菜 切段 (约3厘米)500 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
淀粉 加30克水调匀1 茶匙
-
麻油 少许
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
5 g
Kalori
299 kJ /
72 kcal
Yağ
4 g
Lif
1.815 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
巧用食材变美味
10 Tarif
Çin
Çin