Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émietté
- 500 g de farine à tresse et un peu plus pour le plan de travail
- 60 g de beurre, en morceaux (1 cm)
- 50 g de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 20 g de raisins sultanines foncés
- 3 c. à soupe d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1920 kJ / 456 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Mousse au thon
5min
Cake aux branches
1h 10 min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Cake Mississippi clair
1 Std. 15 Min
Milanais
3h
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45min
Tresse au beurre à 6 brins
2u. 35min