Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 颗 卷心菜
- 140 克 培根 ,切2×2厘米片
- 50 克 白葡萄酒
- 50 克 洋葱 ,切丝
- 60 克 水
- 20 克 黄油
- 2 克 盐 (约½平茶匙)
- 少许 现磨黑胡椒粉 ,依个人口味调整
- 100 克 稀奶油
- 2 根 葱 ,切葱花
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2280 kJ / 545.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 27.6 g
- Yağ
- 38.1 g
- Doymuş Yağ
- 21.7 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 1100.8 mg