Cihazlar ve Aksesuarlar
剁椒豆瓣蒸鲫鱼
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
鲫鱼 约500克1 条
-
蒜头2 瓣
-
剁椒90 克
-
辣豆瓣酱 如:郫县豆瓣酱50 克
-
油100 克
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜香菜适量
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
23.5 g
Kalori
1664 kJ /
397 kcal
Yağ
29.3 g
Lif
1.6 g
Karbonhidrat
9.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
辣味中国
70 Tarif
Çin
Çin