京葱牛肉水饺

京葱牛肉水饺

3.6 5 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

面团
  • 80 克
  • 胡萝卜
    100 克
  • 中筋面粉
    300 克
  • 约½茶匙
    3 克
馅心
  • 胡萝卜 切块
    100 克
  • 京葱 切段
    250 克
  • 牛肉肉糜
    300 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    10 克
  • 约¼茶匙
    1 克
  • 白胡椒粉 约¼茶匙
    1 克
  • 5 克

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 964 mg
Protein 22.3 g
Kalori 2225.7 kJ / 532 kcal
Yağ 16.1 g
Lif 4.6 g
Doymuş Yağ 5.9 g
Karbonhidrat 71.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...