Cihazlar ve Aksesuarlar
滑蛋牛肉粥
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛里脊 切薄片200 克
-
生抽10 克
-
料酒10 克
-
蚝油5 克
-
淀粉5 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
蛋液2 颗
-
葱 切末3 - 4 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
207.6 mg
Protein
16.6 g
Kalori
1093.5 kJ /
261.4 kcal
Yağ
6.7 g
Lif
0.1 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
31.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
养生粥品
10 Tarif
Çin
Çin