Cihazlar ve Aksesuarlar
仔姜牛肉丝
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
牛里脊 切丝250 克
-
剁椒1 茶匙
-
料酒 (约1汤匙)15 克
-
菜籽油30 克
-
新鲜小米椒2 根
-
蒜头2 瓣
-
辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱10 克
-
泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干120 克
-
新鲜青辣椒 切丝30 克
-
糖 (约2茶匙)10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1152.5 mg
Protein
28.8 g
Kalori
1413 kJ /
338 kcal
Yağ
19.5 g
Lif
1.4 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
12.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:夏日的甘甜
11 Tarif
Çin
Çin