Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa
660 g

Malzemeler

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 660 g

Protein 41.3 g
Kalori 8976 kJ / 2137.1 kcal
Yağ 185.8 g
Lif 23 g
Karbonhidrat 72.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...