Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
TM6

Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs

5.0 (1 değerlendirme)

Malzemeler

  • 18 oz cooked rice (see Tip)
  • 6 large eggs, divided
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 tbsp sesame oil
  • 1 tbsp rice vinegar
  • 1 tsp sugar
  • non-stick cooking spray
  • 35 oz water (to fill to 1 liter mark)
  • 3 oz mayonnaise
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 2 tsp gochujang (Korean chili paste), to taste
    veya 2 tbsp sriracha sauce, to taste
  • 2 avocados, sliced, to serve

Besin Değeri
şuna göre 1 piece
Kalori
3745 kJ / 895.1 kcal
Protein
25 g
Karbonhidrat
63 g
Yağ
60.9 g
Doymuş Yağ
11.1 g
Lif
9.9 g
Sodyum
807.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler