
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lemon curd
- 85 g di zucchero
- 1 limone la scorza e il succo
- 2 uova grandi (63-73 g)
- 50 g di burro a pezzi
Gusci di pasta sfoglia
- 1 uovo
- 1 cucchiaio latte
- 750 g di pasta sfoglia due fogli rettangolari
- 1 - 1 ½ cucchiaio di zucchero
Terminare la preparazione
- 600 g di pesche nettarine mature, ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 250 g di mascarpone freddo
- 80 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 1 ½ cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tritati
- 2 cucchiai di menta fresca le foglioline lavate e asciugate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 335 kcal / 1402 kJ
- Protein
- 6 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Lif
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 232 mg