Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chiacchiere
1h 35min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Pasta biscotto
1h
Cigni alla crema diplomatica
2h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Profiteroles
2h
Torta mimosa
1h 5min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h