Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20 min
Pasta biscotto
1h
Bomboloni croccanti con crema
5h 30 min
Crema pasticcera
15 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Torta mimosa
1h 5min
Bignè con crema al pistacchio
3h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Pan di Spagna
1h
Pan di Spagna
1h 50min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4h