Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzi
- Kalori
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glassa di zucchero
10min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Profiteroles
2 Std.
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Glassa al cioccolato
20min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Bignè cake
4h
Diplomatica
3 Std. 30 Min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min