Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 120 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di farina tipo 00
- 25 g di cacao amaro in polvere
Glassa al cioccolato
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 80 g di panna (35% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzi
- Kalori
- 762.3 kJ / 182.1 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 17.9 g
- Yağ
- 10.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glassa al cioccolato
20 min
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa di zucchero
10min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Torta Diplomatica
3h
Diplomatica
3h 30min
Profiteroles
2h
Cestini di crema e frutta
3h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Bignè con crema pasticcera
3h
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min