Cihazlar ve Aksesuarlar
鸡肉高汤酱
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块300 克
-
综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块200 克
-
新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子4 支
-
粗盐150 克
-
白葡萄酒100 克
-
干月桂叶1 片
-
丁香1 粒
-
香菜籽5 粒
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
14.5 g
Kalori
678.5 kJ /
162.3 kcal
Yağ
8.8 g
Lif
1.5 g
Karbonhidrat
2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
灵感每一刻
167 Tarif
Çin
Çin
美善品幸福厨房家常料理
188 Tarif
Çin
Çin