鸡肉高汤酱

鸡肉高汤酱

4.3 16 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 去骨去皮鸡肉 去筋(处理前鸡腿重约500克),切块
    300 克
  • 综合蔬菜 (如:西洋芹、洋葱、蒜头、韭葱),切块
    200 克
  • 新鲜综合香草 (如:迷迭香、百里香、欧芹),只取叶子
    4 支
  • 粗盐
    150 克
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 干月桂叶
    1 片
  • 丁香
    1 粒
  • 香菜籽
    5 粒

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 14.5 g
Kalori 678.5 kJ / 162.3 kcal
Yağ 8.8 g
Lif 1.5 g
Karbonhidrat 2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...