Cihazlar ve Aksesuarlar
清蒸梭子蟹
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
姜30 克
-
细砂糖20 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
梭子蟹 每个约200-300克4 个
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
641.1 mg
Protein
20.2 g
Kalori
599.8 kJ /
143.5 kcal
Yağ
3.9 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
0.8 g
Karbonhidrat
6.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
快手海鲜料理
10 Tarif
Çin
Çin