Cihazlar ve Aksesuarlar
辣椒炒牛肉
Hazırlık 5 dk
Toplam 35 dk
5 人份
Malzemeler
-
牛腰肉 切成薄片(1公分)300 克
-
黄姜粉½ 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
蒜瓣 切成薄片4 个
-
食油30 克
-
洋葱 切成薄片(0.5公分)150 克
-
新鲜红辣椒 切成薄片2 条
-
新鲜青辣椒 切成薄片2 条
-
红萝卜 切条(4公分)50 克
-
长豆 切块(4公分)100 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
19 g
Kalori
862 kJ /
206 kcal
Yağ
11 g
Lif
1 g
Karbonhidrat
6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
亚洲最辣
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası