Cihazlar ve Aksesuarlar
青木瓜鱼汤
Hazırlık 5 dk
Toplam 2sa 15 dk
5 人份
Malzemeler
-
鱼骨 马友鱼,切块 (4公分)250 克
-
食油 涂抹用2 汤匙
-
老姜片10 克
-
红枣 去核30 克
-
枸杞15 克
-
大豆25 克
-
青木瓜果肉 切块 (4公分)400 克
-
水1300 克
-
小干贝 (isteğe bağlı)10 克
-
盐 ,适量调味½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
258 mg
Protein
1 g
Kalori
436 kJ /
104 kcal
Yağ
6 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
11 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
滋补月子餐
15 Tarif
Uluslararası
Uluslararası