Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1700 克 水
- 2 片 去骨雞腿排
- 2 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 4 條 剝皮辣椒
- 6 片 薑 ,切薄片
- 4 - 6 朵 乾香菇 ,洗淨泡軟,切條約1公分寬
- 2 根 青蔥 ,只取蔥白
- 冰水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 963.9 kJ / 230.6 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 115 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 559.9 mg