Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 大匙 花椒粒
- 1 片 去皮去骨雞胸肉
- 1 茶匙 鹽
- 1 支 蔥 ,切段,約7公分
- 6 克 蒜頭 ,對切,或拍開
- 3 克 薑 ,切片
- 1900 克 水
- 冰水
- 1 大匙 糖
- 2 茶匙 熟白芝麻
- 5 克 蒜頭
- 25 克 白芝麻醬
- 20 克 醬油
- 20 克 烏醋 ,或鎮江醋
- 45 克 辣油和辣渣
- 1 根 小黃瓜 ,切片,約7公分長,0.2公分寬
- 青蔥 ,切絲
- 芝麻 (任一種類)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 929.9 kJ / 222.5 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 9.2 g
- Yağ
- 14.9 g
- Doymuş Yağ
- 31.5 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 617.5 mg