Cihazlar ve Aksesuarlar
Ciabatta italienne
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa 40 dk
4 pièces
Malzemeler
-
330 g d'eau minérale
-
120 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
6 g de levure boulangère fraîche
-
500 g de farine T55, et un peu pour fariner
-
10 g de sel
-
35 g d'huile d'olive
-
eau (1 bol)
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 pièce
Protein
13 g
Kalori
2391 kJ /
568 kcal
Yağ
10 g
Karbonhidrat
103 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Larousse - Boulangerie maison
120 Tarif
Fransa
Fransa
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hot cross buns, brioches de Pâques
3sa 20 dk
Pain ciabatta
3sa 45 dk
Pain portugais (pão de água)
3sa 20 dk
Levain de blé aux pommes
72sa 20 dk
Baguette viennoise
2sa 30 dk
Pain torsadé au kamut
4sa 10 dk
Pain de mie moelleux
4sa 15 dk
Pain au levain
17sa
Chapatis indiens
35 dk
Dinner rolls anglais
3sa 35 dk
Tourte auvergnate au seigle
4sa 45 dk
Pain blanc en cocotte
3sa 15 dk