Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
-
200 - 300
g zielonej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
veya 200 - 300 g żółtej fasolki szparagowej, świeżej lub mrożonej, uprzednio rozmrożonej, bez łyka, pokrojonej na 3-5 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 162.2 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 0.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 17.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 Min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min