Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g wody
- 200 - 400 g selera naciowego, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 125 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gotowanie na parze połówek gruszek (500-800g)
30min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 Min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (200-400 g)
15 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min