Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g kalfsgebraad, uit de schouder
- 25 g zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)
- 1 teentje knoflook
- 60 g verse basilicum
- 60 g rucola
- 200 g olijfolie
- 100 g zonnebloempitten
- 2 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
- 240 g uien, gehalveerd
- 550 g courgette, in blokjes
- 450 g aubergine, in blokjes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 3804.7 kJ / 913.8 kcal
- Protein
- 79.7 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 59.7 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 216.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Değerlendirme yok
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Mini Fougasse
Değerlendirme yok
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
200-300 g ui glaceren
Değerlendirme yok
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Değerlendirme yok
Kip met citroen
50 Min
Confituur van ananas en gember
40 min