Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 克 帶殼蝦
- 4 - 5 根 新鮮巴西利葉
- 10 克 蒜頭
- 130 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 15 克 蒜頭 ,用刀身拍扁
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 15 克 番茄糊 (isteğe bağlı)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾辣椒 ,剪段
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 7485 kJ / 1790.7 kcal
- Protein
- 116.4 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 138.6 g
- Doymuş Yağ
- 900.9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 2571.7 mg