Cihazlar ve Aksesuarlar
低脂五色蔬菜丸子
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 人份
Malzemeler
-
橄欖油2 茶匙
-
紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)150 克
-
乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲3 朵
-
蝦皮2 大匙
-
白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)150 克
-
菠菜 切段150 克
-
蛋2 顆
-
麵粉1 大匙
-
玉米麵粉200 克
-
水500 克
-
新鮮香菜葉 (isteğe bağlı) 裝飾用20 克
-
蒜蓉辣椒醬 (isteğe bağlı) 少許,提味用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 6 人份
Sodyum
1651.4 mg
Protein
60 g
Kalori
5498.9 kJ /
1315.5 kcal
Yağ
29.7 g
Lif
43.1 g
Doymuş Yağ
551.9 g
Karbonhidrat
205.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
低GI新煮意
5 Tarif
Tayvan
Tayvan