低脂五色蔬菜丸子

低脂五色蔬菜丸子

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 人份

Malzemeler

  • 橄欖油
    2 茶匙
  • 紅蘿蔔 切絲 (約0.3x4公分)
    150 克
  • 乾香菇 洗淨,自然吸水,切絲
    3 朵
  • 蝦皮
    2 大匙
  • 白蘿蔔 切絲(約0.3x4公分)
    150 克
  • 菠菜 切段
    150 克
  • 2 顆
  • 麵粉
    1 大匙
  • 玉米麵粉
    200 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜葉 (isteğe bağlı) 裝飾用
    20 克
  • 蒜蓉辣椒醬 (isteğe bağlı) 少許,提味用

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 6 人份

Sodyum 1651.4 mg
Protein 60 g
Kalori 5498.9 kJ / 1315.5 kcal
Yağ 29.7 g
Lif 43.1 g
Doymuş Yağ 551.9 g
Karbonhidrat 205.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...