Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 136.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittelle di ricotta e zafferano (Arrobiolus sarde)
1 Std. 15 Min
Crespelle con radicchio e noci
2h
Colomba
9 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Trecce dolci
4h
Besciamella
15min
Besciamella
15min
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1 godz.
Panini al latte dolci
12 Std.
Treccia al latte
2 godz. 30 min
Torta amaretti e mela
2h