Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan brioche
- 150 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di farina manitoba
- 2 tuorli
- 1 limone, la scorza grattugiata
- 30 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera alle fragole
- 300 g di fragole, pulite e a pezzi
- 80 g di zucchero
- ½ limone, il succo filtrato
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 60 g di latte intero
- 2 tuorli
- 40 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- zucchero di canna q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1421.5 kJ / 339.8 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 53.9 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 136.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4h
Besciamella
15 min
Treccia al latte
2h 30min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Focaccia a bastone
5óra
Ghirlanda dolce di Natale
4h 30min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Pandoro TM6
15h 15min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4h 30min
Danubio salato
3h