Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-impasto
- 100 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
Impasto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di zucchero
- 100 g di uova (circa 2 uova)
- 10 g di miele
- 170 g di latte intero
- 5 g di lievito di birra fresco
- 1 arancia, la scorza grattugiata finemente
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 400 - 430 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
Terminare la preparazione
- 60 g di uova
- 460 g di panna (35% di grassi), fredda
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1436.8 kJ / 343.4 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Karbonhidrat
- 39.1 g
- Yağ
- 18.5 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.5 mg
Alternatif tarifler
Mezzelune ripiene
1h 30 min.
Arancini di Carnevale
4h
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6h
Crescia al formaggio
3h 10min
Pizza di Pasqua
3h
Pesche dolci
2h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Fiadoni
1h
Crescia sfogliata urbinate
1h 30 min.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Maritozzo romano
11 Std.
Cornetti sfogliati (TM6)
9hod.