Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 750 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
veya 250 g di zucchero grezzo - 200 - 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 299.2 kJ / 71.5 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 92.9 g
Alternatif tarifler
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Trancetti al cioccolato bianco e caramello salato
1 Std. 30 Min
Crema chiboust
1小时
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Cheesecake alla crema catalana
4u.
Caramello salato
1小时
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Crema Bimby ® (TM6)
45 Min
Caramello liquido
35min
Besciamella (TM6)
15 Min