Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Deeg
- 130 g witte speltbloem
- ½ tl bakpoeder
- ¼ tl zout
- 70 g water
- 10 g zonnebloemolie
- 1 el witte speltbloem, om te bestuiven
Vulling
- 30 g zonnebloempitten
- 40 g water
- 5 g citroensap
- 70 g zonnebloemolie
- ½ tl zout
- 8 snuifjes gemalen peper
- 200 g koolrabi, geschild, in stukken (3 cm)
- 15 g tuinkers
- ½ tl fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 320 kJ / 77 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Haver horchata
Değerlendirme yok
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Horror punch
20 Min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Değerlendirme yok
Gefermenteerde wortelen
Değerlendirme yok
Sous-vide octopussalade
Değerlendirme yok
Brownie koekjes
1h 35min
Heerlijke herfstdressing
Değerlendirme yok
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h