Sous-vide rode bieten met de Peeler

Sous-vide rode bieten met de Peeler

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
6 porties

Malzemeler

Schillen
  • rode bieten gehalveerd (± 5 cm)
    800 g
  • water
    600 g
Bieten koken
  • water (niet meer dan de maximale vulstand van 2,2 liter)
    995 g
  • zout naar eigen smaak
    ½ tl

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 628.5 mg
Protein 2.5 g
Kalori 268 kJ / 63.8 kcal
Yağ 0.1 g
Lif 4.7 g
Doymuş Yağ 0 g
Karbonhidrat 11.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...