Cihazlar ve Aksesuarlar
Aardappelpuree met de Peeler
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 porties
Malzemeler
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (isteğe bağlı) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portie
Sodyum
623.7 mg
Protein
5.5 g
Kalori
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Yağ
12.4 g
Lif
5.1 g
Doymuş Yağ
7.7 g
Karbonhidrat
41.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Basis
8 Tarif
Benelüks
Benelüks
Bunları da beğenebilirsiniz...
De eerste hap: Kip en Groenten
Değerlendirme yok
Limoncello-Taart
2sa 30 dk
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 dk
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1sa
Ovenburger
1sa 45 dk
Courgette en ham lasagne
1sa 5 dk
Pad Thai
45 dk
Dadel curry dip
5 dk
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Değerlendirme yok
Japanse Ramen Noedelsoep
1sa 40 dk
Vanille-ijs
12sa
Appelmuffins
40 dk