Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
veya 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 592 mg
Alternatif tarifler
Vegetable Curry with Rice
50min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 Std. 20 Min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Festive Baguette
3h 45 min
Tropical Mimosa
5 Min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min