![Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE56451D-372C-428F-AFC5-9293D8E10AB2/Derivates/5cb8bf92-c8a2-4141-83aa-11137bccc3bf.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spice Rub and Lamb
- 1 lemon
- 1 bunch parsley, fresh, leaves only
- 16 garlic cloves, divided
- 5 tbsp ras el hanout
- 2 tsp salt
- 60 g extra virgin olive oil
-
1
lamb leg, boneless (2.5 kg-3.5 kg)
veya 1 lamb leg, bone in (3.5 kg-4.5 kg)
Yoghurt Sauce
- ½ bunch cilantro, fresh
- 340 g plain yoghurt
- 1 - 2 tsp ras el hanout
- 60 g honey
Preserved Lemon Couscous
- 395 g couscous
- 1 - 2 preserved lemons
- 510 g chicken stock
- 170 g dried cherries
- 60 g pine nuts
- ½ bunch cilantro, fresh, plus extra to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 592 mg
Alternatif tarifler
Mystery Soup
55 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1u. 5min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50min
Chicken skewers with peanut satay sauce
2 godz.
Coffee dessert
15min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Beer Marinade
10min
Berry Clafoutis (Anna) Metric
1hod. 35min
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1u. 5min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min