Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chimichurri Sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g shallots, halved
- 30 g cilantro, fresh, leaves and tender stems
- 15 g parsley, fresh, leaves and tender stems
- 2 tbsp oregano, dried
- 200 g extra virgin olive oil
- 60 g white wine vinegar
- 30 g lemon juice
- 1 tsp crushed red pepper
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 2 pork tenderloin (approx. 450-485 g ea.)
Warm Rice Salad & Grilling
- 15 g parsley, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 85 g extra virgin olive oil
- 60 g capers, drained
- 60 g lemon juice
- 1 ½ tsp salt, divided
- 995 g water
- 255 g white long-grain rice
- 300 g carrots, in half moons (1 cm/½ in.)
- 1 red bell pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 1 yellow pepper, in pieces (2 cm/1 in.)
- 395 g zucchini, in half moons (2 cm/1 in)
-
onion, to brush grill
veya vegetable oil, to brush grill
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 44 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1204 mg
Alternatif tarifler
Margarita
10p
Lemon Feta Dressing
5 λεπτ.
Carnitas
50 dk
Mixed Herbs Rice
35 dk
Jalapeño Poppers
1sa
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Jamaica Hibiscus Margarita
1sa 5 dk
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 λεπτ.
Chimichurri
5 λεπτ.