Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
veya ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 1417 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1 godz. 10 min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Hummus (Ilan Hall)
9u. 5min
Hummus
10min
Basil Pesto
10min
Beet Vinaigrette
15 Min
Lentil Salad
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Basic Soup Purée
45 min