![Golden Beet Gazpacho Golden Beet Gazpacho](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6a91a1aa01d9e46dc5cf5566672dbc59/Derivates/7b406073fdf1793d2a9e493d92192f0e12c1ecc3.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 oz water
- 40 oz golden beets, raw, trimmed and cleaned
- 3 oz yellow bell pepper
- 2 garlic cloves
- ½ oz shallot
-
½
oz sherry vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cava
veya ½ oz white wine vinegar - 4 oz extra virgin olive oil, e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve
- 1 ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- 13 - 14 oz cold water, to desired consistency
- 4 oz Manchego cheese, to taste
- fresh parsley leaves, to garnish
- croutons, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2051.6 kJ / 490.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 8.4 g
- Sodyum
- 1417 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hummus
10 min
Mushroom Ragu with Zoodles
40 Min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Basil Pesto
10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min