Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa de frijol
- 500 g de frijoles negros cocidos
- 200 g de agua
Rollo
- 30 g de aceite vegetal
- 80 g de cebolla blanca, en trozos
- 4 chiles serranos, sin semillas y sin tallo, en trozos
- 100 g de jitomate, (huaje rojo)
- 75 g de carne seca, deshebrada
- 6 huevos
- 60 g de leche entera
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 500 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1373.6 kJ / 328.3 kcal
- Protein
- 20.4 g
- Karbonhidrat
- 25.8 g
- Yağ
- 16.2 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 372.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Picadillo
25 min
Sopa de fideo TM6
35 min
Arroz a la mexicana
50 min
Tradicional sopa de fideo
35 min
Caldo de res
1h 15 min
Caldo de pollo de la abuela
1h 15 min
Arroz rojo
1h 25 min
Caldo tlalpeño
1h 20 min
Sopa de albóndigas
50 min
Pozole Rojo
1h 30min
Menudo de res rojo
6h
Tostadas de suadero adobado y guacamole TM6
1h 30min