Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐鱼烧豆腐
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
豆腐鱼 洗净,切块350 克
-
嫩豆腐 切块3×3厘米250 克
-
青椒 切块50 克
-
老抽1 茶匙
-
料酒25 克
-
生抽25 克
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切葱花5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
18.6 g
Kalori
1344.3 kJ /
321.3 kcal
Yağ
20.2 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
16 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin