豆腐鱼烧豆腐

豆腐鱼烧豆腐

4.4 26 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 20 克
  • 豆腐鱼 洗净,切块
    350 克
  • 嫩豆腐 切块3×3厘米
    250 克
  • 青椒 切块
    50 克
  • 老抽
    1 茶匙
  • 料酒
    25 克
  • 生抽
    25 克
  • ¼ 茶匙
  • 切葱花
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 18.6 g
Kalori 1344.3 kJ / 321.3 kcal
Yağ 20.2 g
Lif 0.7 g
Karbonhidrat 16 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...