Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜蓉开背虾
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜头30 克
-
粉丝 泡水后沥干,约重300克120 克
-
新鲜的虾 去虾线,开背250 克
-
盐¼ 茶匙
-
料酒2 茶匙
-
20 克 生抽豉油皇酱汁 美善品自制20 克
-
麻油15 克
-
葱 切葱花10 克
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
12 g
Kalori
894 kJ /
213 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
0.7 g
Karbonhidrat
30.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
食粤飘香
70 Tarif
Çin
Çin