Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Kerang Hijau dengan Saus Bawang Putih

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 40 dk
4 porsi

Malzemeler

  • kerang hijau segar dengan cangkang
    1000 g
  • garam laut
    2 sdt
  • minyak zaitun
    50 g
  • siung bawang putih besar
    6
  • mustard Dijon
    15 g
  • air ditambah ekstra untuk rendaman
    100 g
  • sari lemon
    1 sdm
  • white wine
    30 sdm
  • daun ketumbar segar cincang kasar, untuk hiasan
  • roti kering, untuk penyajian

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsi

Sodyum 1699.5 mg
Protein 30.2 g
Kalori 1428.6 kJ / 341.5 kcal
Yağ 18.2 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 11.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster