Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
-
50
g lardo
veya 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Erbazzone reggiano
2h
Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa
2h
Roll vegetariani
45 min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Tortelli verdi
3h 30min
Torta de gee
1 godz. 30 min
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 min
Crescentine modenesi
11h