Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
-
50
g lardo
veya 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Erbazzone reggiano
2 Std.
Focaccia morbida
4 Std.
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1 Std.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1 godz. 30 min
Pumpkin Pie (Crostata di zucca)
5 godz.
Rosette di farro
17h 30min
Cassoni integrali ripieni di spinaci
1h 20min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3 Std. 30 Min
Indivia con insalata Waldorf
30min
Erbazzone (vegan)
2j 20 menit
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.