Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina integrale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro
Terminare la preparazione
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di miele
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 10.9 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1h 15 min.
Entrecote di manzo teriaki
2h 35 min
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40min
Paste di meliga (paste ad'melia)
40 min
Pudding di pane caramellato
5h
Mini Japanese cotton cheesecake (senza glutine)
1h 30 min
Crêpes al cacao e crema di tuorli
10 Std.
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Milkshake torta di mele
30 min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min