Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sıvı yağ
- 300 g sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
- 1 diş sarımsak
- 100 g soğan, sekize bölünmüş
- 50 g domates püresi
- 4 sap taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
- 100 g tuz, iri taneli
-
30
g kırmızı şarap
veya 30 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 300 g dana kıyma, 3-4 parçaya bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2 godz. 45 min
Tuzlu Kurabiye
1h
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 min
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2h 50min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Peynirli Omlet
15min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.