Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sıvı yağ
- 300 g sebze (örn. kereviz, havuç, pırasa), parçalara bölünmüş (yakl. 3-4 cm), (bk. öneriler)
- 1 diş sarımsak
- 100 g soğan, sekize bölünmüş
- 50 g domates püresi
- 4 sap taze ot karışımı (örn. adaçayı, biberiye), sadece yaprakları, (bk. öneriler)
- 100 g tuz, iri taneli
-
30
g kırmızı şarap
veya 30 g su - 1 defne yaprağı, kurutulmuş
- 300 g dana kıyma, 3-4 parçaya bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 Std. 15 Min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 Min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Et Bulyon
45 Min
Düşük Karbonhidratlı Tavuk Tabanlı Pizza
1h
Patates Püresi
50 Min
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8 Std. 15 Min
Patates ve Sebze Püresi
45 Min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min