Cihazlar ve Aksesuarlar
豆腐豚肉高麗菜捲
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 個
Malzemeler
-
洋蔥 切塊,約3公分60 克
-
豬絞肉350 克
-
蛋1 顆
-
豆腐 或其他蔬菜(例: 菇類, 紅蘿蔔...)切碎75 克
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉 適量
-
水1250 克
-
高麗菜 (取大葉)8 片
-
水蓮 (isteğe bağlı)1 把
-
蠔油10 克
-
香油½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
白胡椒粉少許
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Sodyum
143.6 mg
Protein
13.2 g
Kalori
637.3 kJ /
152.5 kcal
Yağ
9.7 g
Lif
0.2 g
Doymuş Yağ
68.3 g
Karbonhidrat
2.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
剩食活用術
7 Tarif
Tayvan
Tayvan