
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 l di acqua
- 1 cucchiaio di sale
-
250
g di pasta tipo cornetti
(Hörnli) -
10
g di cerfoglio fresco spezzettato
veya 10 g prezzemolo fresco - 30 g di pomodori secchi, sott'olio sgocciolati
- 100 g di scalogni tagliati a metà
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio di oliva
- 150 g di zucchine tagliate a metà, a striscioline sottili
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 25 g di aceto di vino bianco
-
50
g rucola tagliata
grossolanamente o
spezzettata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 272 kcal / 1135 kJ
- Protein
- 6 g
- Yağ
- 13 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Lif
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Sodyum
- 265 mg