Überbackenes Risotto
TM6 TM5

Überbackenes Risotto

3.9 (365 değerlendirme)

Malzemeler

  • 70 g Parmesan, in Stücken
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 30 g Olivenöl
  • 350 g Risottoreis
  • 900 g Wasser
  • 80 g Weißwein, trocken
  • 30 g Tomatenmark
  • 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • ¾ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • 1 geh. TL Paprika edelsüß
  • 40 g Rucola, grob zerzupft
  • 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
  • 150 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 150 g Aubergine, in Würfeln (ca. 1 cm)
  • 25 g Pinienkerne

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
2301 kJ / 550 kcal
Protein
14 g
Karbonhidrat
80 g
Yağ
17 g
Doymuş Yağ
4 g
Lif
3.2 g
Sodyum
712 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler