Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein, trocken
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 40 g Rucola, grob zerzupft
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 150 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 150 g Aubergine, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 25 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 712 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 min
Orientalische Rösti mit Spiegelei
45min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 Min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30min
Ravioli-Lasagne
1h
One Pot Feta Pasta
35 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30min