Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 350 g Risottoreis
- 900 g Wasser
- 80 g Weißwein, trocken
- 30 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 40 g Rucola, grob zerzupft
- 80 g Cherry-Tomaten, geviertelt
- 150 g Zucchini, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 150 g Aubergine, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 25 g Pinienkerne
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 80 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 712 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli-Lasagne
1 Std.
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25 Min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 Min
Buntes Tomatengratin
1 Std. 30 Min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 Min
Nudeln mit Orangenpesto und Rucola
40min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1 Std. 30 Min
Würzig-schneller Reiseintopf
35min
Reis mit Wokgemüse und Erdnuss-Sauce
30 Min