Überbackenes Risotto

Überbackenes Risotto

3.9 485 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Risottoreis
    350 g
  • Wasser
    900 g
  • Weißwein, trocken
    80 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 geh. TL
  • Rucola grob zerzupft
    40 g
  • Cherry-Tomaten geviertelt
    80 g
  • Zucchini in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Aubergine in Würfeln (ca. 1 cm)
    150 g
  • Pinienkerne
    25 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 712 mg
Protein 14 g
Kalori 2301 kJ / 550 kcal
Yağ 17 g
Lif 3.2 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 80 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...