Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25min
Rucola-Feta-Risotto
40 min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min
Überbackenes Risotto
50min
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Chorizo-Risotto mit Frühlingszwiebeln
35min
Nacho-Auflauf
1 Std. 15 Min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Orientalischer Nudelsalat
30 min
Puten-Enchilada-Auflauf
45 min
Reisnudeltopf mit Kürbis und Paprika
25min
Winterpasta
30 min