Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pesto
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 10 g Pinienkerne
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g Rucola
- 60 g natives Olivenöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Orzo-Schinken-Pasta
- 150 g Möhren, in Stücken
- 150 g Porree, in Stücken
- 30 g natives Olivenöl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 550 g Wasser
- 1 TL Salz
- 100 g Erbsen, TK
- 150 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Würfel geschnitten (2 cm)
- 250 g Nudeln, trocken (Sorte Orzo)
- 1 TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2438 kJ / 582 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Winterpasta
30 Min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35min
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35min
Zitronen-Hähnchen mit Gemüsecouscous und Zaziki
40min
Rucola-Feta-Risotto
40min
Fleischbällchen mit Couscous und Minzjoghurt
35min
Ziegenkäse-Pasta mit Avocado
25min
Miso-Udon-Carbonara
25min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30 Min
Grünes Spargelpesto
20min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25min