Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 40 g Mehl
- 850 g Wasser
- ¾ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g rotes Pesto
- 120 g Risoni-Nudeln
- 160 g Prinzessbohnen, TK
- 250 g weiße Bohnen, aus der Dose, abgetropft
- 5 - 6 getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Würfeln (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1928 kJ / 461 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 7.2 g
- Sodyum
- 878 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Spinat-Curry mit Kichererbsen
45 Min
Locro Argentino
30 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min
Pilz-Stroganoff mit Kräuterkartoffeln
45 Min
Tex-Mex-Nudeln
30 min
Kartoffeleintopf mit Champignons
1j
Kartoffel-Paprika-Gulasch
45 Min
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35 Min
Gnocchi all`Arrabiata
35 Min
Linsensuppe mit Süßkartoffeln und Nudeln
35 Min
Kartoffel-Curry
30 min