Uyumlu sürümler
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pavlova-krans
- 250 g suiker
- 200 g eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur
- 1 tl azijn
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 10 g maïzena (zetmeel)
Frambozencoulis
-
200
g frambozen
veya 200 g diepgevroren frambozen, 1 uur op kamertemperatuur ontdooid - 100 g suiker
- 20 g citroensap
Slagroom en opbouw
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 - 4 kleine vijgen (isteğe bağlı)
- 1 granaatappel, ontpit
- 2 takjes verse muntblaadjes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 45.3 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 54.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan challah brood
2h 30min
Karamel parfait
Değerlendirme yok
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Ananaspakketjes
1h
Cheesecake (ongebakken)
5h 30min
Soezendeeg
2 Std.
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2h 10 phút
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Banketbakkersroom
15 Min
Advocaat
10min