Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 240 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 250 g de mascarpone
- 500 g de pêches surgelées (voir "Conseil(s)")
- 2 blancs d'œufs
- 16 petites meringues (dont 8 émiettées)
- 500 g d'abricots surgelés (voir "Conseil(s)")
Le jour même
- amandes effilées et grillées, pour la finition
- coulis de fruits, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2248.5 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Karbonhidrat
- 73.6 g
- Yağ
- 23.4 g
- Doymuş Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 57.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiramisu à la fraise, compotée de rhubarbe
6h 50 min
Tomates farcies façon chakchouka et œufs pochés
30min
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 godz. 15 min
Gratin de prunes et crème à la vanille
20min
Fraisier
15 Std.
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1 godz.
Paris-Brest
3 Std.
Vacherin glacé à l'abricot
4 Std. 30 Min
Pannacotta façon cappuccino
4 Std. 30 Min
Mille-feuille à la crème pâtissière
5 Std.